Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Fethullah Gülen’in Ölümü RTÜK’ü Harekete Geçirdi

Fethullah Gülen’in Ölümü RTÜK’ü Harekete Geçirdi

haber haber -
4 0

FETÖ Lideri Fethullah Gülen’in Ölümü Gündemi Sarsıyor

Türkiye’de hain terör örgütü FETÖ’nün elebaşı olarak bilinen Fethullah Gülen’in ölüm haberleri ülke gündemine bomba gibi düştü. Gülen’in ölümü, bazı yayın organlarında övgü dolu söylemlere yol açtı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’den Açıklama

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Gülen’in ölümüne ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Millete ihanet etti, vatansız öldü. Millî iradeye kast eden hain FETÖ ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. 15 Temmuz şehitlerimizin ruhu şâd olsun.

Övgü İçerikli Yayınlar RTÜK’ün İlgisini Çekti

Şahin, sonraki paylaşımında ise FETÖ elebaşı Gülen hakkında övgü dolu yayınları eleştirerek, “Yetki alanımızda bulunan bazı yayın organlarında FETÖ elebaşı hakkında sergilenen kabul edilemez söylemler Üst Kurulumuzun takibindedir. Hiçbir yayıncı, terörü ve teröristi öven yayınlar yapamaz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

RTÜK Başkanı Şahin’in bu açıklamalarıyla birlikte Fethullah Gülen’in ölümü üzerine yapılacak yayınlar ve söylemler, yakından takip edilecek gibi görünüyor. Gülen’in ölümü, Türkiye’de uzun süre gündemde kalacak gibi görünüyor.

İlgili Yazılar