Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı Kararını Verdi
Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Karabulut ailesinin başvurusu üzerine **Cem Garipoğlu**’nun mezarının açılması yönünde karar aldı. Bu kararın bir örneği, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. Başsavcılık ile mezarlıklar müdürlüğü arasında gerekli yazışmalar tamamlandı.
Karacaahmet Mezarlığı’ndaki Kabir Açılacak
Üsküdar’da bulunan **Karacaahmet Mezarlığı**’ndaki kabir bugün saat 11.00’de açılacak. Mezardan **Cem Garipoğlu**’nun kemik örneği alınacak ve kimlik eşleşmesi yapılacak.
Olayın Geçmişi
**Münevver Karabulut** cinayetine ilişkin yargılanan **Cem Garipoğlu**, 24 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak, **10 Ekim 2014** tarihinde kaldığı **Silivri 5 No’lu Cezaevi**’nde intihar etmişti. Bu kararın ardından yaşanan gelişmeler, cinayetin aydınlatılması için önemli bir adım olarak görülüyor.