Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Gaziantep’te Biber Tarlasında Çalışırken Gölette Boğulan İşçi Hayatını Kaybetti

Gaziantep’te Biber Tarlasında Çalışırken Gölette Boğulan İşçi Hayatını Kaybetti

haber haber -
2 0

Biber Tarlasında Çalışırken Gölette Boğulma

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde ailesiyle birlikte biber tarlasında tarım işçiliği yapan Muhammed Hinki, sıcak havadan bunalınca serinlemek amacıyla gölete girdi. Ancak bir süre sonra çevredeki insanlar, Hinki’nin gölette çırpındığını fark ederek durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Hayatını Kaybetmesi

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma çevrede güvenlik önlemleri alırken, sudan çıkarılan Muhammed Hinki’ye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra Hinki, İslahiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen Hinki hayatını kaybetti.

Otopsi ve Soruşturma

Muhammed Hinki’nin cansız bedeni, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Olayın ardından ise yetkililer tarafından olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Göletteki boğulma olayıyla ilgili nedenler ve sorumluluklar araştırılmaya devam ediyor.

Bu üzücü olay, tarım işçilerinin çalışma koşullarına ve güvenliğine dikkat çekiyor. Sıcak havalarda alınacak tedbirlerin önemi bir kez daha vurgulanırken, benzer acı olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiği hatırlatılıyor.

İlgili Yazılar