Google Bilgi Paneli oluşturma, Satın Alma Nasıl Olur?

 Google Bilgi Paneli oluşturma, Satın Alma Nasıl Olur?

Google Bilgi Paneli oluşturma, Satın Alma Nasıl Olur?

Hızlı ve ayrıcalıklı bilgiye ulaşmak için çoğunlukla Google başta olmak üzere arama motorlarından yararlanıyoruz. Teknolojinin geliştiği günümüzde ihtiyacımız olan bilgiye ulaşmak için saniyeler bile yeterli oluyor. İşte bu durumda Google bize son derece hızlı bir şekilde sonuç sayfasına ulaşmamızı sağlamak için bazı kolaylıklarda sağlıyor. Hiç şüphesiz Google Bilgi Paneli bu seçenekler arasında yer almaktadır. Kısaca Google Bilgi Paneli nedir? Sorusunun cevabına birlikte yer verelim.

Google Bilgi Paneli Nedir?

Günlük hayatta pek çok konuda araştırma yapıyoruz. Jenerik bilgilere hızlı bir şekilde  ulaşmamızı sağlamak için Google bize bazı kolaylıkla sağlamayı da ihmal etmiyor. Kısaca bu bilgiler nelerdir diye soracak olursak şunları söyleyebiliriz:

Tanınmış kişi ve tarihi karakterler için: Doğum tarihi, doğum yeri gibi bilgiler.

Şirketler için: Kuruluş yerleri, amaçları, üretim alanları ve hizmetleri

Siyasi parti, büyük kuruluşlar, vakıflar için: Kuruluş tarihleri, hizmet alanları, görüşleri ve diğer bilgiler

Coğrafi yerler için: Yüzölçümleri, önemli günleri, ilçeleri vs…

Nasıl Oluşturulur?

Google bilgi paneli oluşturmak için öncelikle halka mal olmuş bilgileri referans alır. Bunlar arasında hiç şüphesiz ilk sırada Wikipedia ve biyografia.com.tradresi gelmektedir. Bu adreslerde yer alan bilgiler sayesinde hızlı bir şekilde Google Bilgi Paneline aktarım yapılmaktadır. Peki ama Google Bilgi Paneli neden önemlidir? Dilerseniz bu sorunun cevabına yer verelim.

Google Bilgi Paneli Ne İşe Yarar? Neden Önemlidir?

Google’da doğrudan sizin içeriğiniz, künyeniz, şirketiniz yada hizmetlerinizin çıkması her şeyden önce prestij anlamına gelir. Bu sebeple Google Bilgi Panelinde yer almak için pek çok firma ve şahıs özel çalışma yaptırmaktadır. Bu hizmetlerden hızlı bir şekilde yararlanmak potansiyel müşteriler tarafından fark edilmenizi de kolaylaştırır. Tüm bu değişkenler bir araya geldiğinde Google Bilgi Panelinin son derece ayrıcalıklı bir seçenek olarak ön plana çıktığını da belirtmek yanlış olmayacaktır.

Doğrudan ilk göze çarpan sizin çalışmanız olacağı için potansiyel müşteri ve ziyaretçilerinizin de olumlu fikir edinmesini sağlayacaktır. Özellikle sanatçılar ve çalışmalar açısından da Google Bilgi Paneli olmazsa olmazlar arasında yer alır. Sizde kampanyalı fiyatlara Google bilgi paneli satın almak isterseniz, sizin için ulaştığımız kaynağa göz atabilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

buradan bir menü oluşturun