Kurtulmuş, Hak ve Demokrasi Hareketi (HDH) Başkanı Salih Murat ve beraberindeki HDH mensupları, Türk ve Arnavut siyasi liderlerle bir araya geldi.
Türk ve Arnavut Liderlerle Görüşme
HDH Başkanı Salih Murat, Ensar Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Süleyman Baki, Köprü Derneği Başkanı Hüsrev Emin, Türk Demokratik Partisi Genel Başkanı Beycan İlyas, Türk Milli Birlik Hareketi Genel Başkanı Erdoğan Saraç ve Arnavut Koalisyonu (VLEN) liderleriyle bir araya geldi.
Görüşmelerin İçeriği
Görüşmelerde, Türk toplumunun karşı karşıya olduğu sorunlar ele alındı. Siyasi hayata katılımlarının daha etkin hale getirilmesinin yanı sıra Türk siyasi partileri arasındaki birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı.
Kabulde Hazır Bulunanlar
Görüşmelere AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Türkiye-Kuzey Makedonya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu ve Türkiye’nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy da katıldı.