Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Sonos CR100 Kontrolcü Desteği Sonlanıyor

Sonos CR100 Kontrolcü Desteği Sonlanıyor

admin admin -
2 0

2012 yılında zaten satışları sona eren CR100 donanım kontrolcüsü için Sonos bugün bir açıklama yaparak cihaza verdikleri desteği sonlandıracaklarını duyurdu. Sonos CR100, ilk defa 2005 yılında farklı odalarda yer alan hoparlör ve ses sistemlerini kontrol etmek amacıyla üretilmişti.

Sonos CR100 Kullanıcıları Üzülecek

2018 yılının Nisan ayından itibaren hâlâ bu cihaza sahip olup kontrolcüyü kullanan kişiler, yeni gelecek yazılım güncellemesi ile artık hoparlörlerini kontrol edemeyecekler. Sonos forumlarındaki kullanıcılar da değişiklikten ötürü rahatsız olurken, kimileri artık firmayla yolları ayırmanın ve alternatif çözümler aramanın zamanı geldiğini söyledi.

Forum üyeleri Sonos CR100’ün en iyi çözüm olmadığını fakat bugüne kadar sorunsuz çalıştığını belirtirken, karardan ötürü yaşadıkları hayal kırıklığını ifade ettiler ve üretici firmayı eleştirdiler.

Kaçınılmaz Son mu?

Kimileri ise aslında bunu kaçınılmaz hamle olarak değerlendiriyor çünkü sonuçta ortada 12 yıldan daha eski bir donanım var ve beş yıldır da satışı durduruldu. Artık Sonos CR100 gibi kontrolcülerin yerini ise uzun süredir akıllı telefonlar almış durumda.

Sonuç olarak, bundan sonra Soros CR100’ü kullanmak mümkün olmayacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir