Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Sony Xperia L2 İngiltere’de Satışa Çıktı

Sony Xperia L2 İngiltere’de Satışa Çıktı

haber haber -
10 0

Sony’nin giriş seviyesi akıllı telefonlarından olan Xperia L2 modeli bugün İngiltere’de satışa çıktı. Amiral gemisi modellerinin yanı sıra diğer cihazlar üstünde de çalışan Sony, Xperia L2’yi bu ülkede Clove aracılığıyla satıyor.

Sony Xperia L2 Teknik Özellikleri

Aslına bakarsanız İngiltere Sony Xperia L2’nin giriş yaptığı ilk ülke değil. Daha önce de Avrupa pazarında Fransa ile Almanya’da Sony Xperia L2 çıkış yapmıştı. Telefon şu anda yaklaşık 300 dolardan satılırken, başta Türkiye olmak üzere henüz diğer Avrupa ülkelerine girmiş değil. Peki Xperia L2’de ne gibi teknik özellikler bulunuyor?

Yeni çıkış yapan Sony Xperia L2, IPS LCD 5.5 inç boyutunda bir ekrana sahip. 1280x720p HD ekranla gelen cihazda 16:9 en boy oranı mevcut. Akıllı telefon kutudan Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle çıkıyor ve dört çekirdekli MediaTek MT673TT işlemci çipseti ile Mali-T720MP2 GPU’dan gücünü alıyor.

32GB dahili hafıza ve 3GB RAM’e sahip Sony Xperia L2’nin hafızasını microSD kart desteğiyle 256GB’a kadar yükseltmek mümkün. Aynı zamanda telefonda 13MP arka ve 8MP ön kamera bulunuyor.

Üç farklı renk seçeneğiyle çıkan Sony Xperia L2’nin Türkiye’ye de ilerleyen dönemlerde gelmesi bekleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir